Website van de

St. Victorschool!

Welkom op de  website van de Victorschool.

Leuk dat u even een kijkje neemt op onze site!

Op deze website is voor zowel kinderen als ouders veel informatie te vinden. Via het menu kunt u naar verschillende pagina's toe. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum!

Veel kijk- en leesplezier!

Nieuw(s)!

Wilt u graag zien hoe sportief het team van de Victorschool is? Bekijk dan maar eens het album 'thema sport en spel' in het fotoalbum....

Foto's van de 'beweeghoek' van groep 1-2 staan ook in het fotoalbum!

Informatie over thematisch werken in de groepen 5 t/m 8 kunt u downloaden onderaan het kopje 'leerlingenpagina'. Hier vind u ook het doelenblad voor groep 7.

Wist u dat groep 3-4-5 een eigen website heeft? Hier kunt u oefeningen vinden op het gebied van rekenen, taal, lezen, spelling en nog veel meer! De link naar deze website staat onder het kopje leerlingenpagina.

Ook bestaat er een website voor de groepen 6-7-8. De link daar naartoe kunt u ook onder kopje 'leerlingenpagina' vinden.

Veel oefenplezier!!!

Datum: 18-09-2013